Minisun Pehmofantti Luusto Kalsium+D-vitamiini Junior, pehmeä pureskeltava vitamiini 60 kpl

Minisun Luusto Pehmofantti Junior on hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten kalsium- ja D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. Kalsium ja D-vitamiini ovat tarpeellisia lasten normaalille kasvulle ja luiden kehittymiselle. Lisäksi D-vitamiini edistää kalsiumin normaalia imeytymistä. Mansikan makuinen ja norsunmuotoinen tuote on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla ja sen värit sekä aromit ovat luontaisia. Tuote sopii Kalsiumin ja D-vitamiinin päivittäisen saannin tukemiseen erityisesti yli 3-vuotiaille lapsille ja nuorille. Minisun Pehmofantti sopii varsinkin lapsille ja nuorille, jotka eivät käytä maitotuotteita. Hyytelöimisaineena on liivate (naudasta). Maidoton, laktoositon, soijaton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Pakkauskoko:
60 kpl
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
13,20 €

Kalsium ja D-vitamiinivalmiste Kalsiumin ja D-vitamiinin päivittäisen saannin tukemiseen erityisesti yli 3-vuotiailla lapsilla ja nuorilla.

1-2 kpl päivässä

Makeutusaine (maltitoli), kalsium, liivate, luontainen
aromi (mansikka), happamuudensäätöaine (sitruunahappo),
D3-vitamiini, mustaporkkanatiiviste, pintakäsittelyaine (karnaubavaha). Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olal laksatiivisia vaikutuksia.

Laktoositon, maidoton ja gluteeniton.

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään kuivassa ja huoneenlämmössä.

Sopii raskaana oleville ja imettäville.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Minisun Pehmofantti Luusto Kalsium+D-vitamiini Junior, pehmeä pureskeltava vitamiini 60 kpl
Arvostelusi